Çıtır Patates Cipsi Tarifi

10-08-2021 11:41
Çıtır Patates Cipsi Tarifi

 

Blog sayfamızda sizlere farklı konularda bilgiler vererek ürünlerimizle olan iletişiminizi kuvvetlendirmeyi amaç ediniyoruz. Doğal gıdalarla ilgilendiğinizi ve en uygun fiyatla en doğru ürüne ulaşmak istediğinizi biliyoruz.

Türk Mutfağının en güçlü ürünlerinden bazılarını online mağazamızda sizlere sununca özel tarifler sunmadan da ürünlerimizle iletişiminizi kuvvetlendiremeyeceğinizi düşünüyoruz. İşte bu yüzden Masterchef Türkiye 1.si Uğur Kardaş ile harika bir çalışma yaptık. Uğur Kardaş’ın hazırladığı tarifi ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

 

 

 

View this post on Instagram

Evde Lays Tarifi @uğurkardas Arkadaslar selam evde yapabileceğiniz mükemmel çıtır bir peynirli lays tarifi ile karşınızdayım bugun @ekremoglucom ile size 3 farklı peynir kullanarak mükemmel bir lays tarifi verdim sizde bu peynirler tedarik etmek isterseniz @ekremoglucom yada ekremoglu.com dam alabilirsiniz Malzemeler 1 patates kızartmalık 40 gr Sepet peynir 40 gr ezine peynir 40 gr dil peynir @ekremoglucom Tuz karabiber Patatesleri ilk önce kesiyoruz sonra su ile güzelce yıkıyoruz ve nişastasını bırakmasını sağlıyorum sonra buzlu suya alıp 20 dk beklettikten sonra tekrar yıkayıp biraz tuzlayım 200 derecede ilk önce 4 dk sonrada peynirler dizip 4 dk daha fırında tuttuktan sonra afiyetle yiyoruz Afiyet olsun

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.